fbpx
Nicovalei nr.33, Brașov 500473, Romania sales@forestdesign.ro

Blue Flower

Stagiar în Managementul Pădurilor

Oportunitate Unică pentru Studenți: Alăturați-vă Programului Nostru ca Stagiar în Managementul Pădurilor

Forest Design, un pionier în soluții sustenabile și inovatoare pentru pădurile noastre, oferă o oportunitate extraordinară pentru studenți pasionați de mediu să se alăture echipei noastre ca Stagiari în Managementul Pădurilor.

Dacă ești student și ai o pasiune pentru natură, o dorință de a învăța și un angajament față de obiectivitate în managementul pădurilor, această poziție este pentru tine. Vei avea ocazia să participi la expediții de teren sub îndrumarea mentorilor noștri experimentați, să aduni și să analizezi date vitale, să contribui la proiecte care fac diferența și să dezvolți abilități care îți vor deschide calea către o carieră în domeniul silvic.

Responsabilități Principale:

  • Participare la Activități de Teren: Învață utilizarea echipamentelor utilizate în planificarea pădurilor și observă ecosistemele în excursii de teren sub îndrumarea unui mentor.
  • Asistență în Colectarea Datelor: Contribuie la colectarea și înregistrarea datelor în teren, învățând să interpretezi corect complexitatea ecosistemelor forestiere.
  • Învățare Continuă: Participă activ la sesiuni de formare și workshop-uri pentru a-ți îmbunătăți cunoștințele și abilitățile.
  • Contribuție la Proiecte de Birou: Asistă la elaborarea documentațiilor și la gestionarea activităților administrative din cadrul Forest Design.
  • Realizarea unui Proiect de Mini-Cercetare: Condu un proiect mic sub îndrumarea mentorului, concentrându-te pe un subiect specific al managementului silvic.

Ce Oferim:

  • O oportunitate de a lucra alături de experți în managementul ecosistemelor forestiere.
  • O experiență practică valoroasă care îți va întări CV-ul și îți va mări șansele de angajare după absolvire.
  • Acces la profesioniști în domeniu și la resurse educaționale de top.
  • Un mediu de lucru susținător, orientat spre învățare și dezvoltare profesională.

Cum să Aplici:

Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție în care să explici de ce dorești să faci parte din programul nostru și ce speranțe ai de la această experiență, completând formularul de mai jos.

Suntem nerăbdători să cunoaștem următoarea generație de silvicultori și lideri în gestionarea pădurilor! Dacă ești gata să faci diferența și să înveți din plin într-un mediu dinamic și provocator, te așteptăm în echipa noastră!

Time remaining

Countdown expired 

300k
Hectare Paduri Amenajate
150k
Hectare Imagini aeriene
15
Proiecte de Biodiversitate
10
Registre Spatii Verzi