fbpx
Nicovalei nr.33, Brașov 500473, Romania +40722 276 272 +40728 305 582 office@forestdesign.ro

Blue Flower

Viziune, misiune, valori

Viziune

Aducem realitatea din pădure (ecosistemul forestier), într-o formă structurată, în timpul cel mai scurt, pentru fundamentarea obiectivă a deciziilor.

Misiune

Suntem o echipă construită din oameni cu grijă pentru natură, care trăiesc pentru a aduce unelte eficiente bazate pe inovatie în scopul cunoașterii proceselor din pădure. Suntem ghidați după cele 10 puncte de cultură ale Forest Design.

Suntem interesați în a realiza un serviciu complet pentru partenerii noștri. Punem accent pe educația noastră pentru că înțelegem nevoia benefiarilor de a primi informația în conformitate cu realitățile momentului.

Serviciile noastre vor fi în totdeauna de cea mai înaltă calitate și vor oglindi profesionalismul firmei noastre.

Vom selecta clienții pentru atitudinea lor și nu pentru mărimea sau capacitatea financiară pe care o au.

Vom stabili țintele în așa fel încât să putem ajunge la o dezvoltare managerială deplină. Toate obiectivele firmei noastre vor fi stabilite în așa fel încât să putem atinge succesul pe toate planurile vieții.

Valori

 

  1. Integritate

Spunem adevărul întotdeauna. Ceea ce promitem, facem.

  1. Echilibru

Suntem persoane echilibrate. Pentru noi aspectele familiale, sociale, spirituale și fizice sunt la fel de importante ca și aspectele intelectuale și financiare.

  1. Succes

Suntem dedicați și dăm 100% în toate activitățile pe care le întreprindem. Succesul beneficiarilor noștri prin serviciile oferite de către noi este prioritatea numărul 1.

  1. Comunicare

Comunicarea este un aspect foarte important într-o afacere, de aceea suntem conștienți că orice vorbă rea despre colegi, firmă, clienți sau concurenți, ar putea duce la distrugerea credibilității firmei noastre. Practicăm întotdeauna o comunicare pozitivă.

  1. Excelență

Bun, nu este suficient. Serviciile noastre sunt de cea mai bună calitate, lucru pe care îl transmitem și clienților noștri.

  1. Educație

Punem mare accent pe educația continuă și pe îmbunătățirea constantă a capacităților noastre.

  1. Constanță

Constanța pe care o practicăm în tot ceea ce facem oferă încredere colegilor și clienților noștri. Ducem până la capăt toate proiectele și nu ne oprim până nu atingem obiectivele propuse. Suntem disciplinați în munca noastră, lucru care ne duce la rezultate excelente.

  1. Lucru în echipă

O echipă atinge mult mai ușor țintele propuse decât o singură persoană, de aceea noi lucrăm întotdeuna în echipă cu colegii noștri și cu partenerii noștri.

  1. Bogăție

Suntem oameni bogați... și bogăția noastră nu constă doar în bani. Ea se bazează pe ce avem în interior și pe ce transmitem celor din jur. Impactul pozitiv pe care reușim să-l lăsăm în urmă va defini bogăția noastră.

  1. Gratitudine

Suntem gata să spunem „mulțumesc” în orice clipă. Sărbătorim victoriile noastre și a celor din jur. Suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru capacitățile noastre și pentru că avem posibilitatea de a ajuta pe ceilalți să atingă succesul personal și profesional.

-

300k
Hectare Paduri Amenajate
150k
Hectare Imagini aeriene
15
Proiecte de Biodiversitate
10
Registre Spatii Verzi