fbpx

Site-ul folosește cookie-uri pentru numărarea vizitatorilor, comentarii mai rapide și alte îmbunătățiri. Vă rog să fiți de acord cu utilizarea lor. Nu colectez date personale în afara celor fără de care serverul și site-ul nu pot funcționa.

Nicovalei nr.33, Brașov 500473, Romania +40722 276 272 +40728 305 582 office@forestdesign.ro

Blue Flower

 Tu stii cat valorifici din cresterea padurii?

Suntem singura firma din Romania care ofera un serviciu de cunoastere obiectiva a cresterii curente medii a unei proprietati, folosind tehnologie de ultima generatie.

 Beneficiile pe care le obtii in urma accesarii serviciului nostru sunt urmatoarele:

AGISOFT METASHAPE. Fotogrammetrie inteligentă.

Compania noastra este resseler autorizat al companiei Agisoft. Incepand cu 2019 Agisoft Photoscan devine Metashape, o versiune imbunatatita si adaptata noilor tehnici in domeniu

Metashape va moșteni toate caracteristicile profesionale ale setului fotogrammetric din PhotoScan și va oferi ceva mai mult pentru a vă îmbogăți experiența în spațiul fotogrammetriei inteligente. 

Monitorizarea fondului forestier 

Controlul modului de aplicare a amenajamentelor poate fi susținut în bune condiții cu fotografii aeriene, pentru că intervențiile în viața pădurii modifică structura arboretelor” (Rusu, 1988).

Teledetecția, fie aeriană sau satelitară, în silvicultură implică pe lângă metodele geomatice consacrate și cunoștințe din domeniul silvic (dendrologie, ecologie, amenajament, exploatarea pădurilor).

Sistem integrat de management al fondului forestier

Sistemele de informatii geografice (GIS) ofera dinamica si obiectivitate in activitatea forestiera, fapt garantat de disponibilitatea tehnologiilor moderne atat in domeniul masuratorilor terestre cat si a celor satelitare.

Scopul nostru este de a informatiza și a da transparență sistemului de management forestier.

Geoportal Biodiversitate –Urs

Servicii de dezvoltare a unui software pentru utilizarea si operarea prin intermediul web a bazei de date spatiale GIS aferenta proiectului LIFEURSUS, pentru judetele Vrancea, Covasna, Harghita.

Scannare 3D în cele mai diverse condiții și complexe obiective

Scanarea 3D este procesul de analiză a unui obiect sau mediu din lumea reală pentru a colecta date despre forma sa și, eventual, aspectul acestuia (de exemplu, culoarea). Datele colectate pot fi apoi utilizate pentru a construi modele 3D digitale.

În România, modelul oficial de creștere se bazează pe un arboret de vârstă unic, perfect echien, care nu reflectă realitățile, în special asupra pădurilor amestecate și a pădurilor regenerate natural, unde comportamentul arborilor variază pe distanțe scurte.

Scopul proiectului Marteloscop este:

Începând cu anul 2007, există un act normativ specific spaţiilor verzi şi anume Legea nr. 24 din 15 ianuarie 2007  privind “Reglementarea şi administrarea spaţiilor verzi din zonele urbane”, redenumită prin Legea 313/2009 - “Lege privind reglementarea şi administrarea spaţiilor verzi din intravilanul localităţilor”, cu modificările şi completările ulterioare. Aceaste legi stabilesc obiectivele ce trebuiesc atinse prin administrarea spaţiilor verzi, obiective de interes public, în vederea asigurării calităţii factorilor de mediu şi stării de sănătate a populaţiei.

In activitatea de amenajare a padurilor, se vor utiliza tehnici specifice GIS si GNSS pentru obtinerea rapida a unor informatii precise, reale si pertinente, SC FOREST DESIGN SRL având o experiență in domeniu din 2004 nu numai în activitatea clasică de amenajare a pădurilor cât și în activitatea de cercetare-dezvoltare de produse informatice de gestionare a informațiilor silvice cu referință spațială.

 

300k
Hectare Paduri Amenajate
150k
Hectare Imagini aeriene
15
Proiecte de Biodiversitate
10
Registre Spatii Verzi