fbpx
Nicovalei nr.33, Brașov 500473, Romania sales@forestdesign.ro

Blue Flower

Agisoft Metashape (Photoscan)

AGISOFT METASHAPE. Fotogrammetrie inteligentă.

Compania noastră este resseler autorizat al companiei Agisoft. Începând cu 2019 Agisoft Photoscan devine Metashape, o versiune îmbunătățită și adaptată noilor tehnici în domeniu.

Metashape va moșteni toate caracteristicile profesionale ale setului fotogrammetric din PhotoScan și va oferi ceva mai mult pentru a vă îmbogăți experiența în spațiul fotogrammetriei inteligente. 

Agisoft Metashape este îmbogățit cu tehnici de învățare automată pentru a rezolva sarcina crucială a unui nivel superior de interpretare a datelor scanate. Funcția de clasificare semantică se grupează automat punctele fotogrammetrice în clasele Ground, Vegetation, Building, Road and Car.

Agisoft Metashape este o soluție software de ultimă generatie, centrat pe fotogrametria accesibilă utilizatorului, în timp ce întregul sistem este proiectat pentru a furniza rezultate specifice industriei bazându-se pe tehnicile machine-learning pentru sarcini post-procesare și analiză.
Software-ul permite procesarea imaginilor din camere RGB sau multispectrale, inclusiv sisteme cu mai multe camere, în nori de puncte dense, modele poligonale texturate, ortomozaicuri georeferențiate și DSM / DTM-uri.

Postprocesare ulterioară permite eliminarea umbrelor și a artefactelor de textură din modele, calculul indicilor de vegetație și extragerea informații pentru agricultură/silvicultură clasificarea automată a norilor de puncte dense, etc.

 

Professional Edition

Standard Edition

Triangulatie fotogrammetrica

+

+

Norul de puncte dense: generare și editare

+

+

Model 3D: generare și textură

+

+

Imbinare panoramică sferică

+

+

Suport camere Fisheye

+

+

Suport camera sferică și cilindrică

+

 

Nori de puncte dense: clasificare

+

 

DEM: DSM / DTM export

+

 

Export ortomozaic georeferențiat

+

 

Editare orthomozaic

+

 

Marcatorii / linii de control

+

 

Punctele de control ale terenului

+

 

Detectarea automată a țintelor codificate / necodate

+

 

Procesarea imaginilor multispectrale

+

 

Calculul NDVI și al altor indicatori de vegetație

+

 

Modul de producție ierarhică

+

 

Modelare 4D pentru scene dinamice

+

 

Scripting Python

+

 

Procesarea in retea

+

 

Sistem de operare: Windows, Mac OS X, Debian / Ubuntu

+

+

Floating Licenses

+

 

 

Software-ul și documentația sunt furnizate electronic. Veți primi un cod de înregistrare prin e-mail după procesarea comenzii. Agisoft oferă licențe Node-Locked și licențe Floating. Licența Metashape NU este nelimitată. 

Licența Node-Locked (denumită anterior licență Stand-Alone) este o licență regazduibilă blocată cu nod, adică o licență permite activarea programului doar pe o singură mașină, totuși, licența poate fi transferată pe un alt computer dacă este necesar. Licența Node-Locked permite utilizarea software-ului Metashape în toate tipurile de proiecte plătite și neplătite. Licența este disponibilă atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice, precum companii, firme, muzee, instituții de cercetare, instituții guvernamentale etc.

Licența Floating permite instalarea programului pe câte computere se dorește și rularea acestuia, la un moment dat, pe câte sisteme indică numărul de licențe achiziționate. O mașină de calcul va fi desemnată drept „server de licență”; utilitarul server de licență instalat pe acesta va gestiona distribuirea licenței în rețeaua de computere pe care a fost instalat programul. Licența floating este disponibilă numai pentru Agisoft Metashape Professional Edition.

Pentru a sprijini educația în domeniul fotogrammetriei, Agisoft oferă licențe educaționale instituțiilor de învățământ. Vă rugăm să rețineți că licența Metashape nu permite furnizarea accesului la software terților, în special, prin Internet, inclusiv, fără limitare, în legătură cu o găzduire web, partajare comercială a timpului, birou de servicii sau servicii similare.

Licențele educaționale (node-locked) și licențele educaționale floating sunt disponibile exclusiv pentru instituțiile de învățământ acreditate, angajații acestora și studenții acestor instituții. Doar instituțiile de învățământ acreditate oficial sunt eligibile pentru a obține licențe educaționale Agisoft Metashape. Aceasta include: universități, colegii, licee, școli științifice și tehnice, școli profesionale și școli prin corespondență. Licențele educaționale pot fi achiziționate și de studenți și personalul didactic și de cercetare angajat oficial, din instituțiile de învățământ acreditate oficial. Orice licență educațională interzice toate utilizările comerciale ale software-ului. Licențele educaționale diferă din punct de vedere legal, dar sunt identice din punct de vedere tehnic.

Licența Metashape include 12 luni de asistență tehnică prin e-mail și dă dreptul titularului de licență la actualizări gratuite ale software-ului până la versiunea 1.9.x (vezi numărul versiunii curente lansate pe pagina de instalare).

 

PROCEDURA DE COMANDA ȘI TIPURI DE LICENȚE

Din perspectiva licențierii, suntem dornici să facem tranziția cât mai lină și să menținem aceleași opțiuni pentru utilizatori:

- Agisoft Metashape, va fi oferit în două ediții: Professional și Standard (vezi pagina de comparație aici http://www.agisoft.com/features/compare/ )

- Agisoft Metashape va beneficia de următoarele tipuri de licențe:

1) licența Agisoft Metashape Professional Edition, licență Node-Locked (blocat 1 user)

2) Agisoft Metashape Professional Edition, licență floating (blocat 1 server)

3) licența Agisoft Metashape Standard Edition, licență Node-Locked (blocat 1 user)

- Licențele educaționale sunt disponibile pentru instituțiile de învățământ și personalul lor (vezi condițiile de licențiere aici http://www.agisoft.com/buy/licensing-options/)

4) Agisoft Metashape Professional Edition,  licență floating (blocat 1 user)

5) Agisoft Metashape Professional Edition, licență educațională floating (blocat 1 server)

6) Agisoft Metashape Standard Edition, licență educațională (blocat 1 user)

 

Pentru procedura de achiziție transmiteți o cerere de ofertă prin formularul din meniul de Contact sau direct prin email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

 

300k
Hectare Paduri Amenajate
150k
Hectare Imagini aeriene
15
Proiecte de Biodiversitate
10
Registre Spatii Verzi