fbpx
Nicovalei nr.33, Brașov 500473, Romania sales@forestdesign.ro

Blue Flower

 SDG13: Împreună luăm măsuri urgente pentru a combate schimbările climatice și impactul acestora

Forest Design este liderul român de top în sisteme IT pentru managementul economic al pădurilor.

Suntem unii dintre cei mai mari furnizori de sisteme pentru gestionarea durabilă a pădurilor (SFM), care reprezintă o componentă esențială a ecologizării și recuperării silviculturii în contextul reducerii emisiilor de carbon și susținem pe deplin cele 17 obiective ale SDG, în special obiectivul SDG 13 referitor la actiunea climatică.

Suntem pe deplin angajați în promovarea Parteneriatului Global al Națiunilor Unite și susținem politica guvernului de a pune în aplicare decizia corectă și răspunsul urgent la amenințarea schimbărilor climatice.

 

Sistemele Forest Design se concentrează pe beneficii precum:

  • Algoritmi personalizabili care produc rezultate independente de factorul uman, într-un mod obiectiv.
  • Disponibilitate crescută - Soluția IT VirtSilv poate măsura 24 de ore pe zi, timp de 7 zile și funcționează în mod automat 100% - fără influență umană.
  • Soluția IT VirtSilv este mai eficientă și mai rapidă în comparație cu măsurătorile tradiționale: 1 ha de pădure în 2 ore / 1 buștean în 30 de secunde / 1 camion în 2 minute.
  • Lucrăm „Mână în mână” cu toți partenerii implicați pentru  luarea obiectivă și corectă a deciziilor, în vederea atingerii celor 17 obiective ale SDG.

 

Web: Forest Design (www.forestdesign.ro), VirtSilv Romania (www.virtsilv.com)

Mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Phone:  +40 72 830 5585,  +40 74 380 8798

 

300k
Hectare Paduri Amenajate
150k
Hectare Imagini aeriene
15
Proiecte de Biodiversitate
10
Registre Spatii Verzi