fbpx
Nicovalei nr.33, Brașov 500473, Romania sales@forestdesign.ro

Blue Flower

Virtsilv-Scanare-Extragere-Modelare-Arbori

VIRTSILV https://demo.forestdesign.ro


Pentru a putea să-ți oferim serviciile de care ai nevoie sunt necesare o serie de informații suplimentare. Facem această mențiune pentru că vrem să fim cât mai aproape de nevoile tale și dorim să-ți oferim toate elementele pe care trebuie să le cunoști pentru a putea construi o relație corectă pentru ambele părți. 

Prețul acestui serviciu provine din compunerea a două categorii de servicii:

 

  1. Servicii de scanare propriu-zisă.

 

 In aceasta etapa avem nevoie de următoarele elemente:

  1. Serviciul se dorește ocazional sau cu o anumită frecvență? Doriți o singură scanare (recomandăm să ne contactați pentru a stabili o demonstrație, se stabilește de comun acord nu implică costuri din partea dumneavoastră) sau cu o anumită frecvență lunar, trimestrial, anual.
  2. Suprafața care se dorește a fi scanată.
  3. Locația (locațiile). În cazul în care sunt mai multe, suprafața aferentă fiecărei locații.  1. Servicii de extragere și modelare a parametrilor 

 

  1. Doriți să interacționați cu interfața aplicației, pentru a putea vedea funcționalitățile și modul de lucru. Putem să vă facem o demonstrație practică stabilind de comun acord, fie pentru datele de care dispuneți dumneavoastră sau pe datele noastre de test. Nu implică costuri pentru dumneavoastră.
  2. Care e suprafața pe care doriți să o procesați săptămânal, lunar, anual. În măsura în care nu cunoașteți exact lăsați-ne un ordin de mărime (1 ha, 2-10 ha, 11-50 ha, mai mult de 50 ha).

 

Oferta de preț se va realiza pentru un hectar în funcțiile de nevoile dumneavoastră. E necesar să știm aceste lucruri pentru a putea să vă înaintăm pe lângă preț și termenele în care se vor livra serviciile solicitate.

 

Ce implică și ce primești mai exact:

Pentru serviciile de scanare propriu-zisă implică deplasarea în locațiile alese de tine și realizarea scanării. În funcție de suprafața pe care o dorești precum și numărul locațiilor această operație poate să dureze una sau mai multe zile. La finalizarea acestei operații primești Modelul brut 3D pentru fiecare locație aleasă de tine în format .las (în măsura în care ai nevoie putem să-ți livrăm datele și în alte formate de date la cerere). În măsura în care dispui de echipament propriu de scanare nu ai nevoie de aceste servicii de la noi, poți opta pentru serviciul de extragere al arborilor și modelare a elementelor biometrice.

Pentru aceasta vei avea nevoie de un cont de client în portalul https://demo.forestdesign.ro, după ce în prealabil realizăm un mic training de maxim o oră. 

În cadrul serviciilor de extragere modelare primești următoarele rezultate pentru fiecare zonă de scanare introdusă:

 

 

  • Modelul 3D al solului pentru fiecare locație aleasă de tine în format .las (în măsura în care ai nevoie putem să-ți livrăm datele și în alte formate de date la cerere)
  • Modelul 3D al arborilor (buștenilor) din locație aleasă de tine în format .las
  • Un tabel sintetic al parametrilor biometrici pentru fiecare arbore după cum urmează:

 

No. File Name Longitude Latitude X Y Point Statistics

Volume(m3) Estimated Volume(m3) Branches Volume(m3)

Height(m) Estimated Height(m)

Diameter-130cm(m)Garanție 200%

 

Dacă nu ești mulțumit de rezultat în 10 zile îți dăm banii înapoi și poți să păstrezi și rezultatele.

300k
Hectare Paduri Amenajate
150k
Hectare Imagini aeriene
15
Proiecte de Biodiversitate
10
Registre Spatii Verzi